takut ..baby tak nampk 6w 5d

Maaf nak tanya ada tak sape2 pernah ada pebgalaman 6w+ tak nampk baby ..nampk kantung je ? normal ke ? dokter kata masih baru lagi tapi kita risau .. tlg bg share pengalaman , saya ad test upt naik terang , dan mabok pun masih sama terok ..alahan bau masakan ..makanan semua lah

takut ..baby tak nampk 6w 5d
4 Balas

Saya masa 6week pun nampak kantung je sis , tu pun bersyukur sangat sebab kantung duduk dalam rahim kita . 8week repeat scan alhamdulilah nampak baby dah.

8 weeks pegi scan balik sis baru nampak.. 5-6 weeks nampak kantung tu normal

nrmal sis..8w ke ats bru npk sume..dpnds bdn sseowg tu

mg dpmudahkan segalanya...aamiin