Maaf nak tanya ada tak sape2 pernah alami

Maaf nak tanya ada tak sape2 pernah ada pebgalaman 6w+ tak nampk baby ..nampk kantung je ? normal ke ? dokter kata masih baru lagi tapi kita risau .. tlg bg share pengalaman , saya ad test upt naik terang , dan mabok pun masih sama terok ..alahan bau masakan ..makanan semua lah

Maaf nak tanya ada tak sape2 pernah alami
2 Balas

ye normal. Minggu 9 elok nk scan boleh nmpk janin and jantung baby

3y ago

Alhamdulillah tQ sis lega dengar..doa kan kandungan sya selamat sampai bersalin ye☺️

Normal sis, saya 7w6d scan baru dengar heartbeat dia

3y ago

tQ sis alhmdulillah dengar lega doa kn kandungan sya okey ye