akar fatimah

Maaf nak bertanya. Ada yang share pasal akar ni dalam fb. Dan ada yang jawab macam tu. Mana yang ada pengalaman boleh share tak? Ini betul atau mitos je? Saya takde pengalaman. Cuma tertanya tanya. Sekarang saya 32w. Dan saya pun sudah terendam benda ni. Tapi belum dan tiada niat nak minum lagi. Ada effect apa apa ke macm yang dikatakan di pict comment? Thanks semua.

akar fatimah
2 Balas

Xtau nk kata sis.sya dlu pernah cuba sbb mak pernah guna..dia rendam mmg akn kembang tp sya x bsalin,minum da bukaan 4cm tp still lmbt buka and sakit contraction mmg kuat sgt2..so bagi sya xyah la... Jom join group blh tnye n share apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

5y ago

Thanks🤗