Datang bulan x tentu

Maaf lah ni cerita pasal maknya pulak , memang setiap kli beranak klau nak datang bulan semula tak teratur ke ,sbb baby sya susu badan ,datang bulan sya x teratur pon,stu bulan dtg ,stu bulan tak datang ,normal ke ,sbb sya bby pertama?mintak pendapat ibu2

1 Balas

sy period teratur semua anak,sebab makan pil perancang. lepas seminggu habis pil,terus period. pernah sekali lewat sebulan period masa anak sy yg 1st umur 3 tahun,sy fikir pregnant. tp lepas beberapa hari sy period. sekali tu ja la lambat sebulan,lepas tu normal balik