hai

maaf kalau pertanyaan bergini.. ada x ibu2 yang ambil perancg pil NORIDAY. sebenarnya anak bru 7 bulan tapi sy x dtg bulan lagi.. ada ke yg makan pil tpi termngndung lagi..

2 Balas

Mkn noriday kena disiplin tinggi..xboleh tinggal walaupun sehari.. Kalau cmtu why x bertukar kpda yasmin je? Yasmin mkn 24 bijik.. Berhenti 2 3 hari then period.. Pastu hbis period..beli baru mkn circle baru.. I mkn noriday mmg period almost 6m xdtg..tukar pil bru period regular..

Myb ada termiss sbb tu yg blh mngdung lg sis . .