Tanda bersalin

Maaf kalau gambar menggelikan , saya firstmom , nak tanya, kalau keluar macam ni tanda2 nak bsalin ka? Sekarang saya 39w tapi tak dak rasa sakit cuma ada keluar lendir saja

Tanda bersalin
2 Balas

dh ad tanda tu nk bersalin

2mo ago

ikot pengalaman,dh ad bukaan klau kua bloodshow ni.anak 1st,kul 7 pg perasan kua tanda mcm ni,jam 4 ptg bersalin anak ke2,kul 4 ptg kua tanda,jam 12 tgh mlm selamat bersalin,alhamdulillah

Hi sis dah bersalin ke

2mo ago

Alhamdulillah dah selamat bsalin 24/2/24🥰 tapi tak dak rezeki nak bsalin normal 3 hari sakit bukaan cuma 3 cm ja, baby distress