Keputihan atau tanda bersalin?

Assalam semua, maaf bertanya, adakah ini keputihan atau tanda bersalin ya? Saya 39w. Dalam dua tiga hari ni, asyik keluar lendir ni je. Tanya nurse, nurse jawab kalau tak gatal tak bau, okay2 je. Lendir warna macam hingus likat. Terima kasih#seriusnanya #ingintahu #firstmom

Keputihan atau tanda bersalin?
6 Balas

kalau was was mcm saya boleh je g hospital cek bukaan , haritu saya pon keluar lendir mcm ni banyak and takde darah and takde sakit contraction , admit wad sbb bukaan dh 3-4 cm esok malam tu dh bersalin 👶🏻 alhamdulillah skrg tgah berpantang hari ke 14

8mo ago

tapi salah satu tanda jugak , dia akan keluar dengan darah jugak . sbb awk pon dh 39week tu taklama dh .

Waalaikummusalam. Saya pun ada keluar mcmni. Tp tu masa 38 week. Masa smggu sblm beranak saya keluar lendir skli darah. Hari kemudian tu smpai beranak keputihan biasa je

8mo ago

maksudnya lendir ni tanda jugak ya, masa sis 38w lendir tu keluar sekali darah ke? berapa jarak hari sis keluar lendir dengan hari bersalin. Sis bersalin dalam berapa week? maaf bertanya. papepun terima kasih sis info nya. :)

saya sekarang 37/5 hari . ada keluar mcm ni dlm 3-4 hari mcm ni... tapi belum beranak..tak tahu bila beranak...harap dipermudahkan amen😀

8mo ago

kira benda ni normal la. sebab saya risau betul² akhirni asyik keluar benda ni. semoga dipermudahkan sis. terima kasih infonya.

sy dh kerap kluar ni. now 37w+ .. not sure, tp rasanya keputihan je kott.

8mo ago

xbyk. tp kadang cair kadang pekat. sama lah. keluar byk kalau byk bjalan atau buat kerja. tp sy perasan sentiasa ad je tiap kali kencing tu. dh seminggu dah

i tiga hari after keluaq benda ni, i bersalin 🤣

8mo ago

seriously? kira tanda la ni ya. tq info sis.

sudah bersalin?

8mo ago

terima kasih sis. masih menunggu hari huhuhu