Lendir jernih

Maaf nak tanya..kalau keluar lendir jernih & takde bau masa kencing lepastu rasa pinggang lenguh macam senggugut..perlu pergi ke hospital terus atau tunggu tanda2 bersalin lain dulu ? Saya dah pregnant 39w sekarang

2 Balas

kalau sy tunggu contraction kuat dulu baru pergi hosp sebab memang akan bersalin hari yg sama. tp kalau sis risau boleh terus ke pac utk pemeriksaan. kalau belum masa nak bersalin lg biasanya akan disuruh balik ke rumah. tp jika potensi bersalin tinggi akan ditahan dlm wad utk persediaan bersalin

baik pegi hoptl sbb 39w tu mmg time brsalin jgk..lendir jernih n sengugut tu tnda2 nk brsalin..klau mkin kerap mgkin dh strt cntraction la tu..p hospital nti doc akn cek..sy skrg pon kne thn wad sbb ad rsa sakit cm sngugut tu..pdhal bru 35w 5day..jln pon dh buka 2cm pdhal xskit sgt pon.

10mo ago

Jadi nye kena tunggu rasa sakit tu kerap baru pergi hospital ke sis ? Maaf saya 1st mom tak tau sangat ape yg perlu buat