Cirit birit

Maaf kalau gambar agak kurang menyenangkan. Saya bg anak susu badan dan susu fm s26. Kalau cmni kira cirit birit ke ye maaf takleh beza cirit birit dgn tahi biasa 🥲 anak umur sebulan. Kalau boleh nk full bf je tp atas sebab2 yg tak mengizinkan buat masa ni kena campur fm dulu.

Cirit birit
13 Balas

sama mcm ank saya umur 3 bln lbih saya full bf xdak fm rasanya normal sbb ada Google itu tanda ank cukup susu klau wrna hijau lumut plak ank cuma menyusu sebelah je... #firstmom #firstbaby

sama mcm ank sy jgk sis..hrini 16 hari, mula2 mnum lactogen najis kuning tp berair sgt2, ni tukar dutch lady..njis mcm sis...rasanya normal..klo cirit najis tu air sahaja

saya bf & fm juga tapi susu dutch baby. sampai sekarang najis anak macam tu warna kuning ada biji biji sikit. sehari biasanya 2 kali dia berak. tanya doktor cakap normal macam tu.

klu cirit birit biasa ada lendir2..x buka gmbr pun , tp tertanya2 jugak la sbb byk kali nampak post pasal najis anak, mcm mana ehh dpt kekuatan nk amik gmbr najis,hehehe..

tengok mcm normal. kalau cirit cecair shj. trus resap dlm pampers. gmbar prtana tu sbb full air kencing ke? yg kdua tak silap najis biasa

normal sis.. anak sy pn mnum s26 dr kecik.. cirit ni kalau misal baby berak berbelas kali sehari..

Slgi dia xberak 10 kli dlm mse stu hri . Tu normal . Klau lbih itu cirit . Ada beza ya sis 🥰

Macam normal sis. Tp if sis tak yakin sis boleh refer misi nanti time checkup 😊

nsfw/kaburkan la dulu pic ni sis. kesian org lain tertengok kot nak makan ke apa.

2y ago

lain org lain penerimaan. takkan kita nk suruh org berhenti makan sbb nk buka app ni kan? tukang komen pun minta baik2. jaga sensitiviti tak salah pun. lgpun mmg ada butang utk kaburkan pic, free je😊

nampak normal ni...cirit birit ada lendir mcm agar2..

9mo ago

Kalau ni normal ke tak ye. Cair sgt bila start tukar susu yg ni.