Baby 6 bulan cirit-birit

Maaf gambar agak kotor. Ini 1st time jadi sy agk risau. Before this baby sy fully breastfeeding tapi since last week sy dah start campur FM(dutchbaby) utk baby sbb sy berkerja dan susu mula kurang. Risau baby x cukup susu. Siang baby minum FM then mlm BF. Baby minum susu mcm biasa tapi since 3 hari lepas baby mcm cirit-birit. Baby active, menyusu pun mcm biasa cuma semalam pengasuh bgtau agk kurang menyusu.Perlu tak sy bawa baby ke doctor? Sy plan nk tukar FM tapi belum tau nk tukar ke brand apa🥺🥺#SeriusTanya

Baby 6 bulan cirit-birit
1 Balas

Jika lebih 4 kali cirit dlm tempoh 48 jam, bawa jumpa doktor