Bontot baby berbau

Maaf ibu2 semua nk tny la. Bahagian bontot ank sy berbau. Knape yek??bole hilang ke bau 2??

2 Balas

Kalau x cuci betul2 mmg lah berbau. Lepas anak berak tu cuci lah betul2 sampai di pelipat2 peha die semua. Letak sabun cuci bersih baru x bau. Kalau die berak (kalau baby dah makan), setakat cuci air biasa je mmg akan berbau. Sy dah byk kali kena dgn pengasuh anak sy. Basuh berak setakat air biasa je mana x berbau punggung anak sy tu.

takda pengalaman. setakat ni baby 8 bulan berak wajib cuci guna air pair mengalir, gosok tiap celah pelipat, testis semua. last sekali sabun & bilas bersih.