Bontot bayi merah..bayi saya bru 1bulan 7 hari..

Ada sesiapa tahu..kalau bontot bayi 1 hulan merah..boleh letak sudocream ke kat bontot dia?letak nipis2 je ke.. Sy first mom.. Mohon bantu sy Ksian ank sy..stiap kali sy nk cuci dia berak dan kncing..msti dia ngis kuat kalau kena part bontot merah dia tu...hmmm#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

pampers tak sesuai kot, anak saya pakai mamypoko, husband try guna huggies, tak sampai beberapa hari terus ruam merah. saya terus tuka mamypoko balik

Pampers x suai kot? Ha ah boleh je mommy sapu sudocream tu & 1 bulan tu kena kerap tukar kot every 3 hours.

12mo ago

oo. yeke??ok2 baik .terima kasih ya 🥺🥺