Curious

Maaf gambar kotor. Period delay 9 hari. Hari ni baru turun darah. Tp ada darah mcm ni. Pekat bukan mcm ketulan darah biasa tu. Td pun ada sakit perut mencucuk2. Gugur ke ni? Tp sy test upt masa hari ke 7 delay period tu dia - ve.

Curious
2 Balas

Sy pernah alami bgini. Period lewat 6 hari tpi cek upt negatif. Then keluar darah haid ada serat2 bgini. P hsptl doc ckp xmengandung tpi klau sengugut sakit melampau selama 3 hari berturut kena dtg hspital. Sis ada mkn apa2 supplements?. Sy dulu ada mkn tula harmon jdi xstabil.

4y ago

Sy hanya makan acid folic je. Takde amik supplement lain sis.

Mungkin gangguan hormon. Sy dulu pun begitu.. 😢Sedih jg sbb expect baby sgt2 da.. But sokay, belum rezeki.. Boleh try lg..

4y ago

Sy boleh dikatakan setiap bulan delay period. Taktahu kt mana yg kurang 😅