Implantasi atau haid?

Maaf gambar kotor * Ni hari kedua saya dpt bercak mcmni . Gambar 1st tu wrna merah jambu dan ada lendir . Gambar no2 tu warna mcm merah jgk tpi bkn merah gelap . Saya period lambat lagi 12hari tapi ada ada tanda mcmni . Adakah normal sbb tanda2 hamil? Saya nk check upt pun terlalu awal . Dah check tapi negatif . :( Ada mommies2 tahu?

Implantasi atau haid?
6 Balas

haid sis..sstnga org dia akn kluar mcm ni jika lekat ada pula slps lewat haid..sis tunggu due priod sis dulu klu dtg sperti biasa tu tanda nya sis nk haid klu sis xdtg haid juga maybe implantasi stiap kndungan xsama.implantasi dia warna coklt,pink gitu dan hanya blaku 3hri sj atau lbh asalkn bkn darah merah..

Haid ni

tanda haid & gugur

3y ago

mgkin tanda pregnant kut..Saya penh jd jgak sbelum positive 😊

haid sis

haid

Haid