Air Ketuban

Maaf btanya.. Dan harap soalan sy dijwb... Ad xse sape yg prnah alami air ktuban bocor.. Dan minggu ke berapa.. Ape yg ptot di buat yer.. Sy dsahkn ktuban bocor Di saat 21mgu kehamilan..5hari cek in dkat hspital.. Dktor bg rhat dkat rmah.. Lg smgu ad appointment LG dkat hspital.. Hrap smua baik2 sja.. Bby dlm kndungan nii sy tgu dh 9thun..doakn sy n bby shat..

15 Balas

34week sis.. dlm seminggu gtu kt hosptal.. apapun bykkn bdoa, semoga dpermudahkn semuanya utk sis...