berak bayi

Maaf bertanya..baby sye 3m ++ skrang BF + susu formula (s26)..adkah normal baby sye mbuang 3 or 4 hari sekali??..baby sye x da masalah sakit perut, perut kejang, perut keras bila dtekan..cuma sye perasan dia akn meneran bila nk mbuang tpi tak menangis klu meneran..adkah itu sembelit??..klu btol sembelit haruskah sya tukar susu?..

1 Balas

klau full bf normal tp klau dah cmpur tu sy x pasti plk.. #24Dec2020 #IbuRA #27Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec