bayi kepala atas

maaf bertanya..ad tak cadangan tindakan untuk bayi kepala atas ..sya dh 36 week...tpi bayi kepala masih diatas

15 Balas

Boleh search di YouTube “how to turn breech baby”. Banyak exercise yg boleh cuba buat.

Last choice ecv. Saya dari 30w kepala kt atas dah buat memacam taktik tak jalan pun.

9mo ago

Doctor akan pusingkan kepala baby. Ada yg kata sakit ada yg kata tak. Mcm saya tak sempat ecv. 36w dah sakit bersalin & ada bukaan. Terus czer

dl sy pegi swimming.. alhamdulillah pusing bawah kepala baby

Semoga dipermudahkan urusan Mommy bersalin. ❤️🤲🏻

ank ke4 sy pun songsang kpla d atas,,last2 kna czer huhu