Valid atau x

Maaf bertanya, selalu clearblue kalau result after 30 minit masih valid ke atau x?

Valid atau x
6 Balas

Kalau ikutkan lepas 10minit result dah tak valid . Tapi macam kes saya pernah jadi lepas test saya tengok naik 1line je after 30minit tengok naik double line terang . So nak puaskan hati saya try lagi sekali esok tu betul betul naik double line terang . Kalau puan nak kan kepastian cuba lah beli yang lain pulak test lagi sekali . Nak lebih detail beli clear blue yang digital tu terus tapi mahal lah sikit

Ikutkan tak valid. Selang 3 hari sis try check lagi. Kalau awal2 ni beli yg dip n tell

x valid dah. tu dah jadi evap line. buat balik and read dlm masa 10 to 15minutes.

try beli clear blue yg ada tulis berape week....sbb yg tu lg ok

kputisannya apa sis..pregnnt tak sebb tgh almi..nk thu please

1y ago

x sis.. result tu x valid

Saya pernah terang dri yg ni,, tapi -ve