Pregnancy Test after FET

Hari ke brapa boleh check pregnancy/valid result test after embryo transfer (ivf)?

7 Balas

Ikut umo embryo sis. Klu day 3 kena tunggu 14 hari. Klu day 5/6 hari ke 10-12 dh boleh test. Tp better tunggu 14 hari. Tapi yg accurate adalah result beta hcg

5y ago

embryo sy day 3...ok. tq sis.

Hi Everyone, may i know my embryo transfer that day is 30 oct but if a bit hard out the poo, it’s safely? pls comment thanks 🙏

After 14 hari buat beta hcg, dan sblm beta boleh check upt jgk

I buat bhcg hari ke8 dah..Alhmdulilah dah dpt result..i trnfer day-5😊

Biasanya sih mom kebanyakan sebulan tetatpi 15 hari keatas bisa di cek

5y ago

noted thanks sis

Wait for 14 days after your transfer sis .

5y ago

tq for sharing

Slps 14 hari, good luck sis

5y ago

tq sis.. insyaAllah