Susah tidur

Ada tak ibu2 kat sini susah tidur malam. Sy sejak 5w payah betul nak tido. Padahal badan and otak dah penat. Baring cuba paksa lelap still tak boleh tidur 😭

4 Balas

Sy kdg sng tidur .tp sejak pregnant sy dh tak lena tidur .3,4 pagi sy mesti t'bgn dr tdur .nak tdur siang pun sama .tak lena .mesti t'sedar .umpama tdur2 ayam je lahh .kdg rasa penat btl sbb tdur tak lena .syukur alahan tak teruk

2y ago

Betul sis. Sy Alhamdulillah takde alahan langsung setakat 9w ni. Cuma kerap kencing dan makan banyak 😅 tapi letih sbb tak lena tidur

Kita sama, dah tidur confirm jaga tengah pagi celik sampai nak subuh. 2 malam dah saya tido atas kerusi yang boleh recliner sebab sakit belakang. Yang paling penting semoga baby kita sihat sempurna hendaknya 😊

mmg camtu. dah masuk 3rd trimester nnt lg susah nak tido

ingat sy je susah tido 😂