BACAAB BSP

Maaf, Andai ada yg selalu mengunakan glucometer , saya cume nk kepastian .. adakah bacaan bsp saya betul sekiranya WAKTU di glucometer tu salah? mcm td saya bt bsp pukul 8pg .. Waktu glucometer situ 8.21am .. Takpe kan ?

BACAAB BSP
1 Balas

Bg saya xpe je sis. Sis x perlu ikut Jam kat glucometer tu. Yg penting sis ambil bacaan pd wktu yg telah ditetapkan.sush sis kalau nk ikut masa glucometer instead of masa kat jam tgn or hp kita