bacaan BSP msh tinggi waktu pg

MCM mna ye nk BG bacaan BSP waktu pg rendah.. padahal sudah 18 unit cuck insulin..naik pening kepala..bacaan msh 5.6 MCM tu..doc plak nk 5.3 kebawah..ada cpe2 pernah alami tak?

2 Balas

sy pun ambik insulin di waktu malam..tips last makan mlm..jam 6 ptg..mlm hanya minum air kosong sahaja.. Alhmdulillah bacaan pagi normal..sbb bila Kita tidur gula dalam Hati mengeluarkan gula..so Tak di galakan mkn mlm😊

boleh tahu awak punya insulin brapa jenis?

3y ago

kalau mcm tu normal lah tu. pankreas kita boleh meningkatkan gula dalam darah.. wpun kita tak makan apa2. cuba discuss lg dgn doc awak. mgkin nak kena naik kan lg dos insulin tu..