air selusuh

m nak tanya air selusuh tu mnum bila ya ? elok ke minum

17 Balas

Air selusuh byk versi.. yg elok, air kosong biasa yg dibaca ayt2 quran n doa2

Mama syaa ckp lau nk minum tu masa kita dh pecah Air ketuban. So senng baby nk kuar

4y ago

Yaa akk Ipar saya semua nk bslin masa air. Ketuban pecah trus minum alhamdulilah semua ok

Bila da ad jln bru minom..dlm lblr biasa nurse akn tny ada air slusub x

4y ago

Ye betul.. Nnti nurse akan tnya.. Bawa jer ke hospital mase nak bersalin..

Sy tak minum air selusuh. Lebih baik amalkan zikir2 pd pendapat sy.

Saya dedua anak tak pernah minum air selusuh 😊

kandungan masuk 7 bulan..

Ms dh sakit