Tiada turun tanda2 nak bersalin

Lusa 20/7/22 due date,rusau sangat nie sebab tiada tanda-tanda mahu bersalin,skg 39week 5day,,,,ada ibu2 yang pernah mengalami masalah yg sama dengan saya? Apa yg berlaku selepas overvdue?

1 Balas

Pnglmn sy, kbtulan ada checkup kk masa tarikh due. So klu masih takde tanda apa2..dktr akn bg surat serah diri & hari2 dtg KK utk check jntung bby. Masa serah diri di LR, dktr check jalan & monitor ctg, then dktr akn decide what method yg sesuai utk proses bsalin.

2y ago

hari ini genap 40week esok pagi kena dtg scan dktr dan jumpa misi