Hai mommies .. Blh tahu mommies bawa berapa beg utk ke hospital .. Atau ade tak mommies yg bawa

14 Balas

bwk luggage kecik je...sbelah brg mommy sbelah brg baby...muat je...sy mikirkan nk sng bawak je...nk bwk byk beg rsau ttggal je nt kan kte xtau kot tgh kelam kabut msti da xigt beg mne satu...bole stndby beg plastik kot ad brg2 nk msuk xmuat ms balik...

3y ago

bg sy oke je...ad spital terhad tmpt letak ...nk kne pk tu jgk...nt bsing pulak nurse huhu...