Ibu bagi atuk dan nenek luang masa dengan cucu mereka tak?
Voice your Opinion
Bagi
Tidak

6325 respon

23 Balas

Rata2 yg komen semua cucu rapat dgn atuk kan? Mesti la bagi..tp cuma rapat dgn atuknya je..dgn opahnya x sgt.. Sbb opah x layan dia..

bagi jaa tapi cucu yang taknak.. berkepit dengan mak dia 24 jam. pantang mama hilang mula la menjerit macam kena pukul. 😌

klau belah suami .. kurang sikit bermain sbb nenek sibuk belek henset klau yg tok pulak slalu bermain ,bwak pi kdai

super important! always encourage them to prioritize family and make sure they treat elderly properly.

mestilaaa bagi. hihiii atuk n nenek rajim layan cucu. 😍

Dgn atuk ok sikit tp lau dgn nenek sy x bgi sbb nenek nya menakut kn..

Bagi kerana boleh jaga anak semasa sy nak keluar hahaha

Mereka tahu ada nenak dan datuk

atuk dan nenek sangat sibuk

Bagi, mestilah ✌🏻