normal ke atau tak

saya firstime amik depo 2 bulan tak period then tiba tiba period kluar kdarah ketul ketul ,sekejap keluar sekejap tak and ni dah hari ke 11 still sama darah cair kluar skit je , adakah ianya normal ?#bantusharing #ingintahu

4 Balas

Mungkin tak sesuai dengan badan. Saya pernah ambik depo jadi gitu jugak… darah on off keluar… hormon terganggu… emosi terganggu… Pastu doctor suruh tukar pakai iucd.. sekarang saya dah pkai 3tahun alhamdulillah semua okay.

Sis boleh refer doctor yang sis ambik depo bagitau situasi sis… n minta consult doctor macamana… Kalau kerap jadi terganggu kerja seharian tiap kali nak solat kena tukar pad…

maybe xsesuai