Do you love being a mom?
Voice your Opinion
Yes
No

5736 respon

28 Balas

suka sgt wlupun kdng penat tpi sentiasa rasa happy dan brsyukur tgk muka anak, lbih2 lgi bila tgk anak senyum ketawa. Alhamdulillah dpt merasa jdi ibu

Of course. Walaupun Kadang2 rasa nak give up tapi bila fikir anak2 yg comel-comel terus jadi semangat

Of course walaupun banyak cabaran & always mom turn tu🦁😅. But I enjoy being a mother.

siapa xseronok jd ibu kan. wlaupun letih akn ku korban jiwa dan raga

It’s okay. As long as i have cute babies with me 💖

yes. tp kkdg ade jgk tmrah . .sory ank2 ibu 😥

Yes,love it, with my 4chikdren im happy

sometimes but i do love my children.

sgt² seronok...☺️

of course my dear.