august due date

lmp 12week scan 11week . due date august 2019 . who with me ? ade lagi ke morning sickness ? byk x naik berat ? i just gained 600g .

20 Balas

Dua date saya awal Julai. Dalam tempoh sebulan, saya naik berat mendadak nak cecah 4kg. Terus nurse bagi appointment date untuk minum air gula 😂 Rabu ni baru tahu result test air gula tu. Hopefully normal la. Taknak la kena diabetic pregnancy tu 😭

samaaa. due date 31/08. berat kejap naik kejap trun. tak tetap. naiknya pun tak smpai sekilo. 47kg tu tak naik. kena bebel dgn suami. sabar jeeee😅waktu berus gigi asyik muntah. bwg merah langsung takleh bau.

5y ago

sama . time berus gigi part plng xsuka . .sbb pndai temuntah . .cuma morning sickness xteruk sngt la . .x kerap muntah

Me here.. EDD 5/8/19.. 1st 2months of pregnancy naik 3kg pastu tak naik² dah.. My friend gained 700g je.. Morning sickness xde cuma kerap sakit kepala n ssh tdo mlm je sbb perut asyik mengeras n xselesa..

sya hujung bln 7 due, 5 bulan pregnt berat xpernah naik.2x pregnt berat turun 4kg-5kg sebab morning sickness, after 6buln bru naik mendadak..hanya byk2kn sabar usaha spy dlm buku pink xda tanda merah spnjng khmilan.

I due date august jugak.. ada lagi.. selera pun tak ada.. berat turun je.. latest berat i total from booking weight ritu dah loss 3.6 kg.. 😭 tp baby membesar ikut saiz. Just nak selera balik je

🙋🏻‍♀️ hehe sama bulan daddy dia.. siap daddy minta keluar 31/8 😂 sama betul.. loya tk tentu.. rasa loya tu sometime je not always.. 2 mnggu mst naik sekilo 😁

sama.sy pon due date hujung august..alhamdulillah morning sickness dah hilang..baru je..cuma kdg2 terasa jugak mual2..and yes..i gain so much weight..2kg in 2month 😭

🙋🏼‍♀️..due date sy 22 august 2019..alhamdulillah sekarang dh kurang dh..da bole mkn..cume x bnyk laa..awl2 tu munth2 teruk smpai turun berat 3kg😬...

My due date is end of August or early September! Now baru start nak morning sickness, takde selera makan apa semua huwaaaa! 😩😩😩

Saya pun due august n still morning sickness 😣😣, dlm 2 minggu lost weight 4kg huhuk hrap lpas ni dh ad slra mkn