Confius line tak nampak

Line tak clear tapi nampk macam dua.. tak g check klinik lagi.. sepatutnya period saya dtg 28/5 tpi tk dtg smpai skrg

Confius line tak nampak
14 Balas

saya baru baru ne ada pigi cek doktor ckp saya pregnant tapik knpa bulan 6 saya datang haid pulk mcm mn tu saya test di rumah satu garis jak waktu saya di klinik cek dua garis lepas tu saya sken lgi doktor ckp baru satu buln saya keliru la ada boleh jawab tak plis

1y ago

Awak ada tanya tak doktor masa dia kata awak pregnant 1 bulan tu yg awak suspect pregnant da lama tapi still fresh? Doktor ni jenis takkan cerita semua bende selagi u tak tanya. Dia takkan cerita. Jdi lepasni kalau ada peluang, tanya la doktor sampai awak confirm why jdi cmtu.

kadang urine x bpe cukup utk titis. atau cek siang? tp tgk jugak test kit tu jenis mcm mana. kdg mmg ade slow je garis. tp saye bleh nampak semua double line. boleh beli yg clear blue klo ade duit lebih. clear blue ade yg bukan digital. digital mahal

Period lambat datang and upt double line, gi klinik utk double confirm atau beli upt clearblue tu terus. Nak tanya dalam ni, orang tak tahu jugak nk ckp positive atau negative. Jadi gi buat initiative tu dulu.

Pergi klinik ja sis. klinik pesakit luar tu ckp dgn doktor x berapa sihat. nanti dia tanya LMP bila n akan suruh check urin. Masa pregnant kedua dah sebulanpun x clear juga.

1y ago

tulah nak g klink lah fed up dngn test ni.. mula mula dua line esok check pulak 1 line 🤣 lusa check dua blik pening saya.. tapi perut rasa cramps

Pakai upt lain untuk kepastian. Upt jenis ni bnyak dah scam slalu tengo orng post. Pakai yg beli d pharmacy ke guardian ke watson ke

1y ago

tulh hari pertama check 2line hari ke dua satu line tetibe.. lpstu esoknya check 2 balik pening saya..

alhamdulillah nampak 2 line tu kak .. semoga ada rezeki kak dan doakan sy juga ada rezeki zuriat ye .. #ttc4tahun

1y ago

semoga awak dikurniakan zuriat..

cuba upt lain sis. ada rezeki tu. apa2 pun jaga diri + kesihatan. untuk double confirm elok pergi klinik.

awak guna upt mama perfect ka? cuba guna upt jenis high sensitivity mcm dipp&tell

1y ago

Test kit hbis saya beli 10 semua 10 tu hbis 🤣 tak puas hati selagi tak pergi klinik.. First kabur seconds tu tak nampak ketiga tak nampak 4 nampak dua tpi kabur 5 kabur lagi smpai hbis saya buat testnya.. 🤣

boleh pergi klinik utk double confirm .. saya dulu pon mcm ni..

positive ni in shaa Allah . saya 3 anak mmg mcm ni la dpt kabur2

1y ago

sama lah saya pun tak bersedia lagi.. masa anak pertama ada Siston muntah teruk tapi yg ni sensitive bau tak ada muntah tak ada normal macam biasa je HAHAHA.. cuma tak g klinik lagi tak sempat