36weeks preggy

Lg 4 mggu due. Sy ad rasa perut ngeras pstu sakit d ari2 tp xda la kerap sgt . Jarang2 je sakit. Bby gerak ok, ckup 10 , tp xda la seaktif msa 28 ke 30 week . Bby gerak rasa mcm slow je . Mcm dy tgh menggeliat gituu . Normal ke ? Xda pengalaman. Risau dok mikir psal bby . #firstpreggy

2 Balas

Yup sy pn skrng alami perkara yg sma..Risau jugk baby tk aktif..Tapi tu normal sis,selagi tkde kluar darah n baby gerak okay dh ckup 😊..Klau sis risau boleh refer hosptl untk checkup