Assalamualaikum, nak tanya tentang upt test

Lewat sehari, saja test awal... Ni positif atau negatif ya? Mohon pencerahan kawan2... TQ

Assalamualaikum, nak tanya tentang upt test
13 Balas

Klau naik line kurang dari 5 mnit positif...klau lbih dari 5 mnit invalid...nk tau bacaan tepat seminggu selepas mess period pada ujian air kncing pertama kita waktu pgi sbb masatu hcg kita tinggi

Positif tu sis, tengah awal lagi sbb tu garisan tak pekat lagi..nnti boleh check lagi in shaa allah makin hari akan lebih pekat garisan dia.

Positif sis.. 😍.. tahniah.. mudhan sya punya pn positif pasni.. Amen..

Sama masa sy 4w...awal lg..nt bole cek lg..insyaallah pekat...tahniah ye

Terima Kasih atas pandangan semua, doakan yg baik2. 🥰 Amin

Positif 😍😍 Tahniah sis

positif sis . tahniahhh .

positif 👶🏻

Insya allah positif

positive