Lepas habis pantang boleh makan semua ke ?

Lepas pantang memang boleh makan semua dah eh ? Rasa takut lakk tambah pulak menyusu badan .. boleh share x mommies .. 🥺🥺

5 Balas

Klu nk cuba mknn plbagai boleh je, tp mkn sikit2 or jarakkn hari mncuba tu. Takot bdn sndri xtahan n baby xtahan. Yg penting mommy happy n sihat, baby pon sme

kalau boleh seafood jgn. tapi kalau itu yg buat mummy happy boleh jew ambil. kalau hormone mummy happy, lagi bnyk susu kluar

saya jenis makan je walaupun tak habis pantang lagi, tp akan try makan semulut dua dan check baby ok ke tak dulu..

Saya makan je semua, air sejuk2 pun minum. Happy mommy, happy baby. Susu badan pun meriah je sbb kita happy😍

kalau saya kacang dan santan je masih pantang.. boleh cuba tpi sikit je