Doakan saya moga ada rezeki

Lepas gugur 24/11 saya dpt 2kali subur, cd17 egg white, cd51 opk positif, Jdi skrg saya ambik kiraan subur cd51 hari ni dpo7.. Lepas gugur tk period2 lagi smpai ke hari ni.. Lgi pula saya jenis period tk teratur. . Buat upt samar2 jdi kiraan skrg dpo7 kalau ambik wktu subur cd51 tu, andai betul rezeki kali ni Alhamdulillah doakn saya ya awak semua.. 🥺🥺

Doakan saya moga ada rezeki
2 Balas

InsyaAllah mudah2an ada rezeki dpt baby. ‎*آمـــــــين آمـــــــين يَا رَبَّالْعَالَمِــــــــين.* 🤲🏻🥰

1y ago

lepas2 celup naik line laju ja.. dlm hati ni 50/50 seronok cmpur trauma.. sbb gugur 3kali dh harap2 kali ni sihat kuat smpai bersalin.. Amin3

amin...semoga ada sinar untuk awak ...dan semoga segala urusan awak dipermudahkan

1y ago

Allahumma Amin ya mujib.. inshaallah trima kasih awak.. doakn saya.. 😘🤲