Saya pregnant ke

Asalamualaikum mcm ni pregnant ke.. Pinjam mata kejap.. 😌 Saya last keguguran 24/11-9/12 lepas pd tu period tk dtg2 smpai skrg.. Wktu subur jumpa bulan 1/2023 Upt ni check pd 28/4 sbb rsa pening loya n nk pitam... Upt yg pertama tu urin lepas bngun tido.. Urin kedua yg ada skali opk tu urin petang.. Hari yg sama.. Kalau rezeki Alhamdulillah laa.. #ttc7tahun #3kaligugur #period tk teratur dan obes

Saya pregnant ke
6 Balas

saya gugur anak pertama masa 12/11. lps tu bulan 12 period x dtg hari tf sepatutnya dtg. sy cek jugak tp satu line mcm ni. tp xpe. sy tunggu je. selagi period x dtg selagi tu sy cek after a week. 5,6 kali sy beli test pregnant .😂 after that 23/12 last cek naik double line . terus g cek doktor, dah 6weeks. tp cek scan nampak kantung saje . baby masih terlalu kecil. so don't give up . in sha Allah 🥰

1y ago

Alhamdulillah keajaiban tahniah semoga rezeki menyebelahi saya pulak lepas ni amin3..smoga kandungan awak membesar dgn sihat dan sempurna amin3..

I saw the faint line.. Boleh repeat LG.. Moga ada rezeki jgn putus asa ya.. Sy doakan puan

1line je tu. mybe mata awk nmpk samar dpn2. lagi 5hari repeat balik kalau x period.

1y ago

ok awak nnti seminggu lgi saya repeat lgi.. inshaallah trima kasih respon.

update terbaru saya trai test dip n tell.. pgi ni.. xvalid ke result ni

Maaf sis sy nampak 1 line.. may b blh repeat waktu pg ambil masa kencing 1st

1y ago

Harap ada good new utk sis

Try repeat guna test kit jenama lain sis . semoga ada rezeki sis ❤️

1y ago

ya awak inshaallah nnti lgi seminggu saya repeat lgi.. trima kasih awak.. amin3