Macam ni ada ke

Saya last period 25/5,subur lewat 8/7 bru subur, 5/8bru ni ada scan saiz fibroid alhamdulillah mengecut dari 6cm ke 4cm asbb saya diet 3bulan bekam kesuburan ,amal herbal dan buat rawatan al fasdhu, pstu tunjuk upt yg saya test pertama tu kt doktor, doktor kata baru lgi ni. Scan pun tk nampak,dia suruh beli dip n petang tu saya test trus upt yg kedua tu 5/8 upt tu,yg ketiga tu 9/8 pgi semlm.. Doktor kata Sila dtg lgi 3mggu untk scan.. Doakn saya moga ada rezeki saya kali ni, bulan 11 ni ckup 8tahun Ttc, dh 4kli gugur awal trimester 🥺

Macam ni ada ke
3 Balas

update : tkda rezeki saya jgk kali ni.. pgi smlm kramp truk sgt... pstu darah keluar smpai pgi ni saja 4pad tukar.... tkpa laa... saya redha... inshaallah akn smpai satu masa nnti Allah pemudah segala nya smoga saya n suami kuat hadapi ujian hebat ini inshaallah.. 🥺🥺💪

In Sha Allah saya doakan moga ada rezeki awak pregnant kalini & selamat semuanya hingga melahirkan 🥰

semoga ada rezeki

9mo ago

allahumma amin ya mujib.. maceh awak inshaallah.. ☺️