Peranakan jatuh lepas bersalin

Hi, lepas bersalin saya perasan ada benjolan dalam faraj, dah pergi berurut dan bidan kata peranakan jatuh tapi sampai sekarang masi keadaan sama.. ada siapa2 pernah alami spt ini ? Apa perlu buat ye ?

5 Balas

Kalau peranakan jatuh&dh urut mstlah dh naik kn..tkg urut tu mmg pandai ke x?kalau pandai n dh angkat peranakan tp still jatuh lg baik awk pergi cek dgn doctor

Iye ke jatuh? Cuba buat pemeriksaan dgn doktor. Apa kata doktor? Kerap Buat senaman kegel

Tombong tu …. Kena pergi KK terus … jgn biar Lama2 nnti kena operation

buat senaman kegel

pergi klinik