Adakah anda lebih suka memakai pakaian labuh/longgar selepas bersalin?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Mungkin

2293 respon

19 Balas

saya orang islam. jadi. sebelum ngndung ke selepas mengandung ke tak mengandung ke sy tetap pakai longgar labuh. aurat kan.

3y ago

Betul. Nk ketat pn bkn nk tunjuk dkt siapa2.😝

sebelum pregnant, sebelum kahwin, inshaAllah selepas bersalin masih pakai pakaian longgar 😬

ya..malu lh org tgk ketat2..ase mcm xselesa pn ad,.aurat kna lh jga...

Mmg jenis suka pakai loose n labuh dr punggung wlupun sblm pregnant

Sebelum or selepas mmg always pakai pakaian labuh / longgar

Sangat2. Rasa lebih selesa. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

ya.. selesa nak bergerak & nampak sopan

mmg dr sblm pregnant pakai longgar

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Selalu suka pakai baju longgar.