Pantang laksa

Lepas bersalin kita kena pantang makan laksa setahun kan.. laksam macam mana pulak ? Kena pantang jugak ka atau boleh saja makan ??

6 Balas

kenapa nk pantang sampai setahun? kalau awak xde masalah kesihatan, xde alergik dgn laksa boleh je makan laksa ke laksam ke mee k. semua awak boleh makan. xde mslh. follow page fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor share byk ilmu bermanfaat☺️

1y ago

perut berangin tu sebab asid dalam perut kita tu sis sapu ja minyak angin baby tu

laksa yg kt kedai tu selalu ada keladi tu angin bdan...nnt ank perut kembung, klau nk mkan...cari laksa beras, sebab ada yg mkan mee bdn mggil sejuk depend pada badan orang

Sy tak ada pantang apa2 mknan unless mknan yg buatkan sy allergic. Alhamdulillah baik2 sahaja. Awk blh rujuk fb Dr. Imelda ya

laksa makanan sihat, awk leh follow dr imelda dia siap post gmbr laksa. #hapuskanmitos

sye x pantang laksa pn.. lps 2 bln mak sye msk, sye mkn je..

saya abih ja pantang 44hari tu terus bedal laksa