Agak terase

Lepas 3 tahun kahwin kami di uji dengan kewangan. Sebelum kahwin dengan saye, suami ade simpanan yang stabil. Lepas kahwin dengan saye, kewangan suami menurun sikit. Tadi die ade bukak cite dulu die kerje sungguh2 sampai bekas tunang die bising2 sebab takde mase, bile die tunjuk je duit dalam acc bank die, bekas tunang die terus senyap. Pstu sye tnye die ape motif kenang bende lame ? Die ckp tkde lah saje cite. Dah tu die nak cakap saye ni perabis duit die ke 😮‍💨 Ntah lah bile die cakap macam tu terase jugak. Saye ni malas nk bertekak pasal bnde bodoh.

22 Balas

My husband pun ada tanya pasal ex dia. Almaklum lah ex dia tu kawan saya zaman sklh(cinta monyet) eh *****dah ada berapa orang anak? Badan ***** xcantik kan lepas beranak. Sayang lagi lawa wlaupun lpas bersalin.( la pandai ambil hti rupanya)🤣🤣

dh nma pon ketua keluarga,mmg la bnyk duit nk kena pakai.lain la klau dia ketua kelas ,mmg sng la hidup hri2 just modal ckp*selamat pagi cikgu*😆.ckp elok2 nnt psal terasa tu,org laki klau kita xckp,dia smpai taun depan tak tahu situ la dia🫠

Semua orang akan diuji dalam perkahwinan 5 tahun ni. Ade org diuji kewangan, keluarga, anak2 mcm lagi. Selagi suami rajin cari duit. Kita bersabar. Jgn byk complaint. Jadi semangat untuk dia. Kalau die pemalas tu lain cerita plak heheh

sy klw suami ceta pasal ex...sy pn buka ceta pasal ex..malas nk terasa2..klw pasal kewangan plk ckp je statment bank xtipu duit sypa keluar bnyk...jenis xble nak pendam2 ..xpuas hati je lepas terus

yelah dgn tunang takde nafkah, takde tanggungjawab. dengan isteri memang lah lain. kalau nak life macam dengan tunang takyah lah kawin, couple je sampai tua. tu belum cakap bila ada anak mcm mana.

klaw sis terasa baek luahkn je kmarahan sis kekecewaan sis , dyorg pikir dri dyorg ckp xberlapik , jga mental je sis , sy 5 tahun pendam , skrg semua dy ckp x bole nk percya 1 pon sb sakit sgt

nti ckp jelas2 elok2 kat husband, lepas ni please jgn sebut langsung pasal your ex. tunang ke bini ke awek ke crush ke amende bukak cerita kt wife.. patutnya kalau ditanya pun tak jawab.

Kalau laki saya cakap macam tu saya akan cakap kat dia nak kembali bujang boleh takde hal Tak heran sikit pun duit dia

Tanya dia lah blk..nk jd bujang semula ke..on saje!

Sebab dah ada tanggunjawab bukan dok sorang2 lagi