25 WEEKS 2 DAYS

Lately ni baby tak berapa bergerak dalam perut ? ada rasa dia bergerak tapi macam tak banyak ? ke perasaan saya je terlalu risau ? Hm yelaa anak first kan ibu mana je tak risau ? saya kena buat BP seminggu ni untuk awasi pre eklampsia ? kalau ada rasa nak muntah , patut refer doc ke ? Sebab saya ada rasa nak muntah ? mungkin saya terlalu kenyang atau badan masuk angin je saya fikir macam tu ☹️ apa patut saya buat ?

1 Balas

Better refer.. risau tanda2 nak kena sawan. Bahaya tau.. kalau pasal gerak baby tu.. cuba goyang2 perut sikit.. kadang2 dia tido tu yg kurang geraknya.. kena rajin kejut.. semoga dipermudahkan urusannya ye 😊

4y ago

Thank you sis 🥺♥️