Poo2 keras

Lately, my baby (18M)poo nangis2 n 💩 dia keras..mummy2 yg penah menghadapi this kind of situation i really need your help 😞

1 Balas

1. saya akan bantu dia... bagi dia baring...dan pegang kaki dia mcm nak push tu... 2. kerap bagi buahan2...supaya poo3 xkeras...itu yg saya amalkan utk anak2...

4y ago

Thnx u so much!!exercise memang kerap buat after mandi.buah buahan tu da stat jdkan rutin setiap meal.harap xberpanjangan la kemelut ni