14 weeks

Last week pergi chckup kat KK, nurse ade check dia tak dapat dngar jantung baby, dia kata maybe kecik lg. So actually sgt risau bila dia ckp mcm tu, normally agak agknya weeks ke berapa boleh dgr? Planning mcm nk pergi chkup kat klnik biasa. To makesure the baby in good condition. Sebab risau sgt bila tak dengar dengupan jantung baby ?

9 Balas

Ikut kk biasanya, standard 16w keatas bru boleh dgr jantung baby.kat tmpt sy 20w bru kena cek.