MGTT KLINIK SWASTA

Last month requested dekat nurse nak buat mgtt kat klinik luar. Saya buat kat klinik Anda isnin haritu kena rm85. Alhamdulillah nasib baik lepas. Padahal weekend dah road trip pergi penang makan minum macam macam. Risau juga bila fikir sebab khamis nak checkup kat kk tapi nasib baik tak sangkut. Start puasa pukul 8pm, pukul 9am ambil darah pertama, next darah kedua pukul 11am. Balik tu dah menggigil lapar 😂

MGTT KLINIK SWASTA
2 Balas

wahh sedap nya perisa strawberi😂... kita dpt yng ori dri kk hhaha🤣

1y ago

ye ke. saya tunggu bersalin bulan 3 ni.... nnt repeat minum air gula lepas bersalin sbb dh sangkut gdm..nk try air gula yng ada perisa pulak..hhaha😂

👍