Keputusan MGTT

Salam nak tanya lah..30/7 ritu ade minum air gula kat KD..biase,kalau sangkut, klinik akan call masa bile ye..risau laaa .. ritu nurse cakap kalau normal,mase next appointment baru dapat tahu keputusan,kalau sangkut,klinik akan call .tapi tak tahu dalam masa berapa hari..nervous betul

5 Balas

Saya haritu minum air gula dok kta depa x col x sangkut kncing mnis kot , tgok2 seminggu baru kol ckp ada gdm ..kena buat bsp sebulan sekali , gdm diet control

9mo ago

sis ok lg sebulan sekali.sy kena 2 minggu sekali cek bsp.

Kalau sangkut biasanya petang tu nurse akan call inform untuk tarikh buat bsp & review dr. Kalau dorang tak call tu maknanya tak sangkut gdm

9mo ago

yeke..kaalu mcm tu alhamdulillah lah..harap2 btul lah xsangkut..tqqq

Td sy bru mnum air gula, nurse tu ckp dlm msa smnggu klau sngkut dia akn call..tp klau xdpt call means ok

9mo ago

okay2 better tunggu seminggu kan..tq

Biasa dlm masa seminggu dia akan call.. Kalau dia x call kira selamat lah

pgi mnum air gula ptg nurse da call sngkut...🥴