masalah kencing kotor

last checkup hari tu doc kata saya ada kencing kotor & masalah tu punca dari keputihan (ada gatal kadang2) . doc bagi ubat antifungal dalam masa 2minggu okay je keputihan sikit, start minggu keempat keputihan ada balik tapi tak gatal pun & masalah kencing kotor still tak hilang #firstmom

13 Balas

Sis masa detect kencing kotot and keputihan tu sis bagitau sendiri ke nurse tu or detect dari air kencing . Ke kena buat mulut itik tu 😭😭😭

2mo ago

kencing kotor tu detect dari checkup bulanan (cek hb & urine). bab keputihan doc sendiri tanya ada gatal ke apa2. doc kata kencing kotor punca dari keputihan