🎫 Baucar Boss Mama RM150 Untuk Dimenangi!

LAST CHANCE untuk 2023! Jadi 5 pemenang bertuah untuk menang baucar RM150 bagi pembelian di Bossmama! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

🎫 Baucar Boss Mama RM150 Untuk Dimenangi!
88 Balas

Jawapan: B : Real-Support 🥰🥰🥰 Boss Mama memperkenalkan The Real-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu.

Answer is B!! Not only does it provides REAL support for mothers, it also allows for mamas to nurse and pump on-the-go! IG: amiamui

Jawapan :B) Real-Support Boss Mama memperkenalkan The Real-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu.

Done following all steps ✅ ANSWER: Real - Support💐💐💐 Instagram: @misszyayaa Thank you💐💐💐🎊🎊

Jawapan : B. Boss Mama memperkenalkan The Real -Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu.

Answer B) Real - Support Done follow @theasianparent_my & @bossmama.my My ig : akmalwahida13

B. Real - Support BossMama bra is the best and it is about time to makeover my bra section hehe

Answer: B Real-Support Bra it's really a real support for every season of a mother's journey.

Jawapan : B : Real Support - Bismillah semoga terselit rezeki saya dan baby saya 🥰