? Baucar Boss Mama RM150 Untuk Dimenangi!

LAST CHANCE untuk 2023! Jadi 5 pemenang bertuah untuk menang baucar RM150 bagi pembelian di Bossmama! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

? Baucar Boss Mama RM150 Untuk Dimenangi!
88 Balas

Answer is B - Real-Support The best bra for pregnancy and beyond. Made from cotton spandex, thick and secure wireless band, flexible and stretchable cup portion for full bust coverage. Petite women can also enjoy this bra, because it comes with variant size from XS to 2XL! Done follow both ig!

Done follow ✅theasianparent_my ✅bossmama.my jawapannya adalah B. Real - Support Bra Bossmama adalah handmade sangat berkualiti dan selesa untuk ibu-ibu diluar sana yg ingin mencuba pakai ??.Ianya sesuai untuk semua ibu breastfeeding dan pumping . semoga ada rezeki saya ❤️❤️

Jawapan ??‍♀️ (B) Real-Support Direka untuk kemudahan dan keselesaan para ibu-ibu menyusu. Proses penyusuan menjadi lebih mudah sekaligus mengurangkan tekanan pada bahagian belakang badan dengan ada nya sokongan yang bersesuaian. Terima kasih @theasianparent_my & @bossmama.my

B. Real-Support Have been looking around to find a nursing bra that fits me perfectly. Hopefully I can win this contest and be the Bossmama consumer very soon. Happy to know that this bra is suitable for pumping with a wire-free bra and a lot of positive feedback from mommies out there.

Jawapan: B) Real-Support Boss Mama memperkenalkan The Real-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu. Saya juga telah ikuti akaun instagram @theasianparent_my & @bossmama.my oleh akaun @ainammz90

Jawapan: B Boss Mama memperkenalkan The Teal-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu untuk menyusu? Semoga ada rezeki saya untuk menang Bra dari Boss Mama❤️

Boss Mama memperkenal kakn THE REAL SUPPORT BRA untuk membantu melancar kan perjalanan ibu-ibu menyusu Tak pernah menang lgi giveaway dari theasianparent, Harap ada rezeki saya di sini

B-Real -Support Real Support Bra betul- betul berfungsi untuk mengembalikan keanjalan payu dara seperti perawan dengan sempurna dan tidak menyakitkan anda.

Jawapan : B. Real-Support Boss Mama memperkenalkan The Real-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu. [IG: misssitihawa02]

Jawapan: B : Real-Support ??? Boss Mama memperkenalkan The Real-Support Bra untuk membantu melancarkan perjalanan ibu-ibu menyusu.