Lebatkan rambut bayi

Lambat betul rambut baby nak tumbuh lepas cukur dulu. Nasib baik ada Hair Vitamin Lotion Mama's Choice. Boleh la mempercepat pertumbuhan rambut & melembapkan kulit kepala. Love sangat semua produk dari Mama's Choice. Jom beli produk Mama's Choice kat sini 👇 https://c.lazada.com.my/t/c.ckQYLb

Lebatkan rambut bayi
6 Balas

Menjadi kaa sis ? Saya tengah mencari serum rambut untuk baby . Ada beli satu dipasaran tapi takda hasil pun hm . So nak beli yang lain takut sama jaa .

2y ago

Masa syampu atau pakai minyak rambut, urut2 kepala baby sekali utk stimulate hair growth ☺️

saya guna restyoil j dari tasneem alhamdulillah rambut anak cepat tumbuh

2y ago

Ada pakai jugak resty oil tapi sapu kat badan je. Nanti boleh cuba sapu kat rambut jugak 🥰

Comelnya dia 😍

🥰

👍

🥰