1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

mula visual merasa resah malas elak versi resah rasa laku salak merak salah mekar rela reka visa misal kelar kelas hasil merah haus saku selak melaka lusa sama saka kesima lari mari keli laki hala sira sara salah rela lemas laras marah mara hala risalah halkum rumi rusa rekah lara lekas laksa masak kami khamis selar kerusi rumah kemas kerah melur hias kelas hamis musik saki maki risau limau lemau lahir murah ramas laras karam keras kerah